Tündér Anna Ilona kalandjai

2009. május 10-én született meg Anna Ilona. Születése után állapították meg, hogy Down-szindrómával született. Anna és családja történetét, kalandjait írjuk le itt, hogy lássa mindenki, teljesen normális, hétköznapi életet élünk.

Utolsó kommentek

  • Erethiel: Kis pontosítás: Szabi 15:17-kor született. (2011.01.20. 20:17) Megjött a tesó! :-)
  • Orkogo: Köszönjük a kedves hozzászólásodat, poeme! :-) (2010.11.16. 12:39) Anna 1 éves!
  • poeme: Kedves Anna Ilona! Egy ismeretlen ismerősként üzenem neke... (2010.08.24. 21:49) Anna 1 éves!
  • Utolsó 20

Újra itt

2010.09.03. 21:37 - Erethiel

Elnézést kérek minden olvasótól, hogy mostanában nem írtam, írtunk. Rengeteg a dolog, Annácska egyre aktívabb, és a születendő tesó miatt is sokat járok vizsgálatokra.

Anna tavasz óta rengeteget fejlődött, erősödött. Kis örökmozgó lett belőle, akit mnden érdekel, mindet észrevesz. Kezd fejlődni a személyisége is; nagyon csajos, és ráadásul örökölte az akaratosságomat. Ennek örülök is, meg néha nem is. Jó, hogy amit el akar érni, azért küzd, de ez néha nagyon megnehezíti az olyan egyszerű dolgokat is, mint a pelenkázás. Elég bonyolult ugyanis őt úgy tisztába tenni, ha pl. el akarja venni a polcról a krémet, vagy meg akarja simizni a falon a felragasztott képet. Nos, legalább én is tanulok némi türelmet.

A következő bejegyzésekben megpróbálok minden olyan elmaradt eseményt, hírt leírni, ami az elmúlt hónapokban történt, és fényképek is készület róla. Még apa telefonján is vannak képek, azokat sajnos csak később tudom letölteni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://annailona.blog.hu/api/trackback/id/tr422269922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása